OltaMisina.Com'da Ziyaretçilerin konu görüntülemeleri sınırlıdır

Komşunun Tuttuğu Tüm Balıkları Kedilerimin Yemesi (Görüntüleyenler 1)

Tevfik

Balıkçılık öğrencisi
OM Kullanıcı
Konular
6
Merhaba Olta Misina ailesi, aklıma dün düştü bu konu ve fırsat bulur bulmaz direkt konu açayım dedim. Yazın mahalleye geliyoruz (bahçeli evlere) binalar vs. çekilmiyor yaz mevsimlerinde. Her neyse komşumuz Bayram abi düzenli olarak balığa gider, hatta tekne bile satın almış; o derece seviyor.

Açıkçası Kayseri'de nerelerde tutuluyor balık bilmiyorum ama o gün bayağı balık tutmuş. Tuttuğu günde mutfağın teli yırtılmış (pimapenci gelip yapacakmış) neyse benim bahçede baktığım kediler durur mu? Dalarlar 4'ü de içeri, karısı balıklarıda güzelce mutfak tezgahına yerleştirmiş; bunlar tüm balıkları afiyetle yemişler :D

Her seferinde gelip gidip bana laf sokarlar senin kediler balıkların hepsini yedi diye :D ben de yapacak bir şey, onların nasibiymiş der geçiştiririm her seferinde :)

Merhaba Olta Misina ailesi, aklıma dün düştü bu konu ve fırsat bulur bulmaz direkt konu açayım dedim. Yazın mahalleye geliyoruz (bahçeli evlere) binalar vs. çekilmiyor yaz mevsimlerinde. Her neyse komşumuz Bayram abi düzenli olarak balığa gider, hatta tekne bile satın almış; o derece seviyor.

Açıkçası Kayseri'de nerelerde tutuluyor balık bilmiyorum ama o gün bayağı balık tutmuş. Tuttuğu günde mutfağın teli yırtılmış (pimapenci gelip yapacakmış) neyse benim bahçede baktığım kediler durur mu? Dalarlar 4'ü de içeri, karısı balıklarıda güzelce mutfak tezgahına yerleştirmiş; bunlar tüm balıkları afiyetle yemişler :D

Her seferinde gelip gidip bana laf sokarlar senin kediler balıkların hepsini yedi diye :D ben de yapacak bir şey, onların nasibiymiş der geçiştiririm her seferinde :)
Demek ki balıklar kedilerin nasibiymiş :D

Demek ki balıklar kedilerin nasibiymiş :D
Aynen öyle, ama o gün akşamı gördüm her biri havuzun falan yanına uzanmış ağızlarını yalaya yalaya yatmışlar ki keyiflerine diyecek yoktu :D ertesi gün mama veriyorum, onu beğenmiyorlar. Bulmuşlar taze mis gibi balığı, gömdüler güzelce tabii oohhh misss :D

hakyangler hakyangler vallahi doğru söylüyorsun. Kediler bambaşka hayvanlar ve şu Dünya'da en çok hayran olduğum hayvan türüdür kedi. Çok asil hayvandır. İnsanlar nankör olarak yorumlar ama bu hiçbir insanoğluna eyvallahı olmadığı anlamına gelir.

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri